رعایت نکات مهم در امتحانات نیمسال اول ۹۷-۹۶

۱۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۲ کد : ۱۲۵۰۴ آموزشی امتحانات اخبار و اطلاعیه های دانشکده

اطلاعیه مهم امتحانات

قابل توجه دانشجویان محترم

باتوجه به شروع امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ ازتاریخ ۱۶/‏۱۰/‏۹۶‬ ضمن عرض خسته نباشید وآرزوی موفقیت درامتحانات توجه شما را به مفادی ازآیین نامه کمیته انضباطی متخلفین درجلسه امتحان جلب مینمایم. امیداست بارعایت مواردمشروحه ذیل عوامل اجرائی رادرهرچه بهتربرگزارنمودن امتحانات یاری فرمائید.

۱- دانشجویان گرامی از تاریخ ۱۲/ ۱۰ /۹۶ با مراجعه به سایت enroll.azad.ac.ir نسبت به اخذ کارت امتحانی و اطلاع از برنامه امتحانات و محل برگزاری و شماره صندلی امتحانات اقدام نمایند. (لازم است عزیزان قبل مراجعه به دانشکده با توجه به کارت امتحانی خود از محل و شماره صندلی خود مطلع گردند تا در هنگام مراجعه جهت امتحان در استقرار به موقع در صندلی دچار مشکل نشوند و در صورت مشاهده هرگونه تغییر به مسئول امتحانات مراجعه نموده و از جابجا نمودن صندلی ها جداً خودداری فرمائید).

۲- زمانبندی جلسات امتحانی به شرح جدول زیر می باشد.

جلسه اول ۱۰-۸

جلسه دوم ۱۳-۱۱

جلسه سوم ۱۶-۱۴

جلسه چهارم ۱۹-۱۷

۳- ورود دانشجویان در زمان مقرر به جلسه امتحان الزامی است. لذا مقتضی است دانشجویان عزیز در برنامه ریزی و زمانبندی حضور خود در دانشکده ملاحظه ی هر گونه ترافیک و عوامل غیر مترقبه را نموده و جهت حضور در دانشکده حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع امتحان اهتمام ورزند، درب سالنهای آزمون حداکثر ۱۰ دقیقه بعد از شروع امتحان بسته خواهد شد.

۴- همراه داشتن کارت امتحانی و کارت دانشجویی (و یا کارت شناسایی معتبر عکسدار) جهت ورود به جلسه امتحانات الزامی می باشد و از اخذ امتحان از دانشجویان فاقد کارت های مذکور ممانعت به عمل خواهد آمد.

۵- همراه داشتن هرگونه کتاب، جزوه، نوت، موبایل، هندزفری، تبلت، ساعتهای هوشمند (مانند اپل واچ) و هرگونه وسیله الکترونیکی (خاموش یاروشن) در جلسه امتحانات ممنوع بوده و در صورت مشاهده بعنوان تخلف محسوب گردیده و با دانشجوی خاطی ضمن معرفی به کمیته ی انضباطی برابر مقررات رفتار خواهد شد.

۶- استفاده از موبایل به عنوان ماشین حساب ممنوع است لذا در صورت مجاز بودن استفاده از ماشین حساب همراه داشتن آن لازم است. شایان به ذکر است که استفاده از ماشین حساب به طور مشترک (رد و بدل نمودن ماشین حساب) نیز ممنوع است.

۷- در امتحانات جزوه باز، رد وبدل نمودن هرگونه کتاب و جزوه ممنوع می باشد.

۸ -خارج نمودن پاسخنامه ازجلسه امتحان، فرستادن فرد دیگری به جای خود به جلسه امتحان اعم ازدانشجویان واحدیاواحددیگروشرکت به جای فرد دیگری درامتحان تخلف محسوب گردیده ودانشجوی خاطی به کمیته انضباطی معرفی میشود.

۹- نوشتن اسم روی پاسخنامه، ترک جلسه امتحان پس ازرویت سوالات وقبل ازامضای لیست حضوروغیاب، امضای لیست حضوروغیاب به جای دانشجوی دیگر، فراهم نمودن شرایط برای استفاده سایردانشجویان ازپاسخنامه خودیاکمک به دیگران برای پاسخگویی به سوالات، عوض کردن برگه امتحانی بادانشجوی دیگر، نگاه کردن به پاسخنامه سایردانشجویان، وهمچنین یادداشت بروی قسمتهایی ازلباس، کف دست و... تخلف محسوب گردیده ودانشجوی خاطی به کمیته انضباطی معرفی میشود.

۱۰- صحبت کردن بادانشجوی همجوارکه باعث اختلال درنظم وآرامش حوزه های امتحان وهمچنین توهین به کادراجرایی امتحانات تخلف محسوب شده وبادانشجوی خاطی برابرمقررات کمیته انضباطی برخوردخواهد

۱۱- هرگونه نامه نگاری دربرگهای امتحانی، تماس تلفنی بااستاد، ایمیل وایجادمزاحمت برای استاددرس ازمصادیق تخلف امتحانی بوده وباافرادخاطی برابرمقرارت کمیته انضباطی رفتارخواهدشد.

۱۲- دانشجویان در صورت درخواست تجدید نظر صرفاً در زمان مقرر و فقط از طریق سایت enroll.azad.ac.ir نسبت به ارائه درخواست مستدل خود اقدام نمایند و هیچ گونه درخواست خارج از زمان مقرر و مجرای قانونی قابل بررسی نخواهد بود. در این راستا دانشکده درخواستهای تجدید ن ظر مستدل دانشجویان را تا حصول به نتیجه دنبال خواهد نمود.

اداره امتحانات

دانشکده هنر و معماری