انتقال و میهمانی ترم دوم ۹۸-۹۷

«قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال ومیهمانی در نیمسال دوم ۹۸-۹۷»

انجام درخواست انتقال ومیهمانی جهت نیمسال دوم ۹۸-۹۷ از تاریخ ۱۵/‏۰۹/‏۹۷‬ لغایت ۰۱/‏۱۰/‏۹۷ صورت می گیرد و پس از اتمام تاریخ مذکور امکان ثبت درخواست در سایت مقدور نمی باشد.

نکات مهم:

1. درخواست انتقال ومیهمانی دانشجویان صرفاً ازطریق سامانه نقل وانتقالات (منادا) مندرج در آدرس اینترنتی www.monada.iau.ir (سامانه مدیریت نقل و انتقالات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ) انجام می شود و نیازی به مراجعه به واحد دانشگاهی مبدا ومقصد وسازمان مرکزی نمی باشد.

1. دانشجویان متقاضی واجد شرایط می توانند پس از مطالعه دقیق آیین نامه انتقال ومیهمانی که در سامانه مذکور درج گردیده است، در صورت نداشتن منع آموزشی و دایر بودن رشته، گرایش و مقطع تحصیلی در واحد مقصد نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام نمایند.

1. انتقال دانشجویان در تمامی موارد آیین نامه در نیمسال آخر تحصیل ممنوع است.

1. درخواست انتقال و میهمانی پس از گذشت یک نیمسال از قبولی، ضمن ثبت نام در واحد دانشگاهی مبدا امکان پذیر است. (به استثنای واجدین شرایط میهمانی یا انتقال از بدو پذیرش، مطابق شرایط آیین نامه)

1. انتقال پذیرفته شدگان بدون آزمون ممنوع می باشد.

1. جهت ثبت نام در سایت نقل و انتقالات از شماره دانشجویی مرکز آزمون، درج شده در کارت دانشجویی (شماره ۹ رقمی) استفاده شود.

حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی

اداره کل امور دانشجویی

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل