اطلاعیه دانشجویان کارشناسی طراحی لباس

قابل توجه دانشجویان کارشناسی رشته طراحی لباس

اطلاعیه انتخاب واحد

زمان نوبت اول انتخاب واحد دانشجویان رشته طراحی لباس روز شنبه ۵ بهمن ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۷ می‌باشد.

از کلیه دانشجویان تقاضا میشود به نکات زیر در انتخاب واحد خود توجه فرمایند.

1- اخذ واحد از ترم های بالاتر آموزشی موجب بهم ریختگی برنامه آموزشی سایر دانشجویان خواهد شد. لذا خواهشمند است دانشجویان گرامی از اخذ واحد های نامربوط به نیمسال خودداری فرمایند.

2- دروس دوخت و الگوسازی الزاما می‌بایست با یک استاد و در یک روز اخذ گردد. در غیر این صورت این دروس توسط گروه از انتخاب واحد دانشجو حذف خواهد شد.

3- دانشجویان برای اخذ واحد پروژه نهایی می بایست حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ با در دست داشتن فرم پروژه امضا شده توسط استاد مورد نظر به گروه مراجعه نمایند. اخذ واحد پایان نامه با اساتید دارای ظرفیت توسط گروه انجام خواهد شد.

4- لطفا دقت فرمایید سایت جدید انتخاب واحد newenroll.azad.ac.ir می باشد.

یادآور می شود نوبت دوم انتخاب واحد دانشجویان روز ۶ بهمن ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۷ می باشد. لذا دانشجویان فرصت مجددی جهت ترمیم انتخاب واحد خود در آن روز خواهند داشت.

توجهات مهم

1. با توجه به غیر فعال بودن کد مدرسی برخی از اساتید گروه طراحی لباس، تعدادی از واحد های درسی با کد استاد بی نام ارائه شده است که با حل مشکل در چند روز آینده نام استاد ارائه کننده این دروس تصحیح خواهد شد.
  2. با توجه به امکان اصلاح و ترمیم انتخاب واحد در نوبت دوم، و همچنین فرصت سوم ترمیم انتخاب واحد که متعاقبا اعلام خواهد شد، از کلیه دانشجویان گرامی تقاضا میشود از مراجعه حضوری به دانشکده پیش از پایان زمان نوبت دوم انتخاب واحد در خصوص مشکلات اخذ واحد اکیدا خودداری فرمایند.

دفتر گروه طراحی لباس