حضور و موفقیت اساتید و دانشجویان دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در مسابقات حرفه ای معماری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، جمعی از دانشجویان با استعداد و علاقه مند این دانشکده با سرپرستی سروناز امتیازی، مدرس دانشکده هنر، معماری و شهرسازی که دوره تحصیلات تکمیلی خود را نیز در همین دانشکده در رشته معماری داخلی گذرانده است، ضمن شرکت در مسابقات معماری در سطوح داخلی و بین المللی، موفقیتهای مختلفی را کسب نموده اند. اعضای تیم طراحی که متشکل از دانشجویان مقطع کارشناسی معماری دانشکده می باشند عبارتند از: زینب رضایی، زهرا رهنما، نگار صراحی و مرضیه کبیری.
حضور و موفقیت اساتید و دانشجویان دانشکده هنر، معماری  و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در مسابقات حرفه ای معماری

بدون شک آموزه های علمی در رشته معماری چنانچه با فعالیت حرفه ای توامان شود می تواند بستری مناسب را برای پیشرفت و ارتقاء دانشجویان فراهم کرده و ورود آنها را به فعالیت حرفه ای تسهیل نماید.

- اعضای تیم طراحی که متشکل از دانشجویان مقطع کارشناسی معماری دانشکده می باشند عبارتند از:

زینب رضایی، زهرا رهنما، نگار صراحی و مرضیه کبیری.

- مسابقاتی که این تیم طراحی در آنها شرکت کرده اند:

مسابقه اسکله تفریحی کیش (سال 1399)، برگزار کننده:   شرکت عمران، آب و خدمات جزیره کیش- کانون مهندسان معمار دانشگاه تهران

مسابقه  طراحی کتابخانه عشایر (سال 1400)، برگزار کننده:  نهاد کتابخانه های عمومی کشور با مشارکت فب لب ایران.

مسابقه بین المللی طراحی شهر های آینده Dezeen (سال 1400)، برگزار کننده:    Dezeen

- مسابقاتی  که  این تیم طراحی در آن‌ها حائز رتبه شده اند:

پروژه دیرینه جا - پروژۀ تقدیر شدۀ مسابقه معمار (سال 1398)، برگزار کننده: مجله معمار

مسابقه طراحی مرکز محله تیس مکران-رتبه اول (سال 1399)، برگزار کننده: شرکت عمران شهر جدید تیس- موسسه میرمیران

مسابقه بین المللی مدارس ابتدایی اتیوپی- فینالیست (سال 1400)، برگزار کننده: Archstorming Team-Abay Ethiopia

مسابقه معماری و شهر سازی از باغشهر تا باغ شهر- طرح شایستۀ تقدیر (سال 1400)، برگزار کننده: اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان.

لینک دانلود فایل